Mini Retraite 19 september

Energieboost op ‘t land

Op 19 september organiseren we een dag speciaal voor jou. In de buitenlucht op het terrein van onze lievelingsboerderij de Horsterhof in Duiven. De dag is helemaal volgepland met workshops en workouts. Yoga, mindfullnes, sport en beweging, opladen, koken en eten staan centraal deze dag. En dat allemaal in de natuur. Het eten komt direct uit de grond en wordt ter plekke klaargemaakt door chefkok Estée Strooker (met behulp van jou!). En de hele dag door zijn er lessen te volgen zoals je dat van Opladen met STROOM gewend bent. Mindfull maar lekker pittig.

Rianne yoga

Beleef de ideale dag met ons!

Kom Opladen met STROOM! Op een van onze lievelingslocaties Boerderij de Horsterhof in Duiven. Hier organiseren we een super relaxte, energieke chill zondag. Vol met yoga, workouts, workshops en natuurlijk heerlijk eten. Direct van het land op je bord

VOOR YOGI’S, FOODIES & IEDEREEN DIE WEL EEN ENERGIEBOOST KAN GEBRUIKEN

Het eten plukken we ter plekke. Maar wees niet bang voor rauwe knollen en smakeloze salades. Onder leiding van chefkok Estée Strooker zullen de mooiste gerechten op tafel getoverd worden. Je krijgt zowel een uitgebreide lunch als een uitgebreid diner geserveerd.

Maar voordat er gegeten wordt gaan we natuurlijk aan de slag! Doe mee met diverse yogalessen, workouts of workshops. Er zijn diverse keuzemomenten, dus je stelt als het ware je eigen programma samen deze dag. Doe bijvoorbeeld mee met Vinyasa yoga, een workshop fermenteren, een workshop over verbinding met je eten, een booty workout of een stretch yoga les. Dat wordt nog lastig kiezen!

We sluiten af om een uur of 8, zodat je op tijd weer thuis bent en de dag nog even op je in kunt laten werken voordat er weer een nieuwe week begint. Een week waar je hopelijk met veel motivatie, inspiratie en nieuwe energie aan start!

Indeling van de dag

09:00 – 09:30 – Inloop met koffie en thee
09:30 – 10:30 Morning flow yoga & introductie van de groep  
10:30 – 11:00 a break with a shake 
11:00 – 12:00 Keuzeworkshops: plukken & koken met Estée / Flow Motion met Rianne / Easy vinyasa met Charis
12:00 – 13:00  Energizer bootcamp
13:00 – 14:00 Vers van ‘t land lunch 
14:30 – 15:15 Keuzeworkshops: plukken & inmaken met Estée / in verbinding met je eten met Charis / Yin yoga met Rianne                 
15:30 – 16:15 Keuzeworkshops: plukken & inmaken met Estée / in verbinding met je eten met Charis / Yin yoga met Rianne
16:15 – 17:00 Take a tea break
17:00 – 18:00 Keuzeworkshops: vinyasa yoga met Rianne / yoga voor beginners met Estée
18:00 – 18:30 Relaxen & snacken
18:30 – 19:30 Vers van ‘t land barbecue diner
19:30 – 20:00 Afsluiting bij het kampvuur

GELUK ZONDER GEDOE

Wij delen de dingen die ons gelukkig maken met je. Daarvoor hoef je geen ingewikkelde dingen te doen. Het is genoeg om in het moment te zijn, te genieten van wat er is (natuur en buitenlucht!), heerlijk eten en goed gezelschap. Zorgen voor je eigen lichaam staat centraal.

Een dag voor jezelf

Deze dag draait helemaal om jou. Even lekker erop uit, nieuwe mensen leren kennen en je door ons in de watten laten leggen.

Ontspanning & inspanning

Actieve inspanning draagt bij aan ontspanning! Daarom wisselen we yoga en mindfulness af met actievere workouts. Maar je kiest zelf waar je aan mee doet.

Inclusief lunch & diner

Deze dag staat ook in het teken van fantastisch lekker eten. Direct van het land! Hier worden wij zelf heel enthousiast van. Help ons met het bereiden van de maaltijden. Verser krijg je het niet.

inclusief workouts & workshops

Alle workshops en workouts zitten bij de prijs inbegrepen. Leer nieuwe kooktechnieken, volg yogalessen, werk jezelf in het zweet en volg de trainingen die bij je passen.

Frequently Asked Questions

Wat kost de retraite?

Tickets kosten €99. Dat is inclusief lunch en diner, drankjes gedurende de dag en toegang tot alle workouts en trainingen. Er zijn een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar voor €89,95. En als je samen komt kan je een friends ticket kopen voor €188, dan bespaar je dus €5 per persoon!

Moet ik yoga ervaring hebben om mee te kunnen doen?

Nee, we inventariseren van tevoren het niveau van de deelnemers en stemmen het aanbod daarop af. Doordat we meerdere trainingen tegelijk organiseren kan je kiezen wat het beste bij jou past en je eigen programma daar op afstemmen.

Waarom is het op een zondag?

Omdat dat voor de meeste mensen een dag is waarop ze tijd voor zichzelf kunnen maken. En het is een goede start voor een nieuwe werkweek! We eindigen de dag om 20:00 uur, zodat je wel gewoon op tijd weer thuis bent en zelf de dag rustig kunt afsluiten voordat de nieuwe week weer begint.

Heb je nog vragen?

locatie

Boerderij de Horsterhof

Horsterstraat 1
6921 AM Duiven


Winkelwagen