Take a break(fast)

JOUW ZONDAGSE ONTBIJT-BREAK

Een lekkere start van jouw zondag

31 oktober 2021

Restaurant ‘t Amusement
arnhem

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan… Het dagelijkse leven kan soms veel van ons vragen. Wanneer heb jij voor het laatst een moment écht voor jezelf genomen… TAKE A BREAK(FAST).

Op zondag 31 oktober organiseren wij (Estée en Rianne) de ultieme start van jouw zondag. Even een moment voor jezelf, naar binnen keren en opladen. Door energie te geven en dubbel zoveel energie ervoor terug te krijgen. We sluiten af met een gezamenlijk lekker ontbijtje. 

De ochtend begint om 10 uur met een vinyasa yoga les waar we de afwisseling opzoeken tussen inspanning en ontspanning. Door middel van yoga verbinden we het lichaam met de geest, waarbij de focus op de ademhaling ligt (Pranayama). Het toe passen van Pranayama brengt het lichaam nieuwe energie, zodat jij je zondag goed begint!

Na de les sluiten we gezamenlijk af met een welverdiend ontbijtje, verzorgd door Estée.

Hopelijk zien we je daar!

Let op: Er zijn slechts 14 plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

Datum en tijd: zondag 31 oktober van 10.00u tot 13.00u
Locatie: ’t Amusement, Roermondplein 35 in Arnhem
Prijs: €35,-
Meenemen: yoga mat, mocht je deze niet hebben laat het even weten.

Energising yoga

Lekker ontbijtje

Toffe locatie

Over ons

We zijn Opladen met STROOM begonnen vanuit ons verlangen om yoga, sport en eten met elkaar te verbinden. Omdat we er zelf heel blij van worden en graag anderen helpen dit gevoel ook te ervaren. We weten allemaal denk ik wel hoe belangrijk beweging, ontspanning en goed eten voor je zijn en toch lukt het niet altijd hier evenveel prioriteit aan te geven.

Onze lessen en events zijn erop ingericht om jou hier op een laagdrempelige manier kennis mee te laten maken en te laten ervaren wat het voor je kan doen als je wat meer aandacht aan jezelf en je lichaam besteedt. Geen gezweef, maar lekker praktisch en hands-on. En het liefste dus in combinatie met lekker eten.

Zien we je op de mat?

Winkelwagen